Våra tjänster.

Din synlighet på Amazon är vår högsta prioritet

Vi använder oss av de senaste verktygen för att göra er synlighet på Amazon till den absolut bästa. Att hamna högst upp på sökresultaten och att skapa kostnadseffektiva annonskampanjer är vardag för oss.

Vårt arbete slutar inte där. Det är otroligt viktigt att alltid hänga med förändringarna i Amazons algoritmer. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade med de senaste uppdateringarna och gör förändringar i er marknadsföring på Amazon för att alltid förbättra och finjustera ert resultat.

synlighet på amazon

Amazon SEO

Din produkt ska synas i sökresultaten. Och helst först. Det första vi gör när vi påbörjar vårt Amazon SEO arbete är att vi gör en noggrann och grundlig sökordsanalys.

Vilka sökord rankar produkten för idag? Vilka sökord kan vi lägga till för att synas på fler ställen? Ju mer sökord produkten är förknippad med, desto mer säljer den.

När vi har kommit fram till vilka sökord som är bäst för produkten börjar vi med att optimera produktsidan. Vi använder oss av tydliga punktlistor och textinnehåll som säljer. Tillsammans med en analys av era konkurrenter bygger vi upp en säljande och SEO-optimal produktsida.

Grundlig sökordsanalys

Optimering av produktsidan

Analys av konkurrenter

Uppföljning varje månad

Annonsoptimering

Att optimera sin annonsering på Amazon innebär att synas för en bredare massa kostnadseffektivt. Vi letar upp sökord som gör att du får mest värde för dina pengar i din annonsering.

Vi skriver annonstexter som verkligen säljer och sticker ut mot era konkurrenter. Dagligen följer vi upp era annonskampanjer och förfinar för att alltid få bäst synlighet och värde.

Mest värde per sökord

Säljande annonstexter

Finjustering dagligen

Uppföljning varje månad

Produktupplägg

Det kan vara krångligt att lägga upp nya produkter. Vi hjälper er gärna från start för att få till snygga, säljande och Amazon SEO optimerade produktsidor. Vi justerar även bilder för att se till att de är rätt i storlek och antal.

Vi jobbar snabbt och effektivt. Ju snabbare era produkter kommer upp på Amazon, desto mer säljer ni!

Kompletta produktsidor

Amazon SEO optimerade

Snabbt och effektivt

Översyn av bildkvalité och kvantitet

Hör av dig för att börja redan idag!